Anti Pieker Cursus

Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

In deze cursus leer je in 5 stappen af te rekenen met je innerlijke criticus. Je kent hem wel; het stemmetje dat benoemt wat er allemaal fout of verkeerd is. De ene keer gaat het over jou persoonlijk, de andere keer is het kritiek op iets wat je gedaan hebt. De innerlijke criticus zorgt ervoor dat je blijft piekeren. Dit is zonde van je tijd en je energie.

Het verschil tussen piekeren en nadenken is groot. Piekeren is het eindeloos herhalen van gedachten, doorgaans kom je weer uit waar je begonnen was. Gericht nadenken is het oplossen van problemen. Piekeren veroorzaakt ellende. Dit is precies het tegenovergestelde van effectief denken.

De anti pieker cursus bestaat uit meer dan 20 lessen. Je kunt één les per keer doen. Het systeem houdt bij waar je gebleven bent. Iedere les bestaat uit een video en één of meerdere werkbladen. De werkbladen kun je downloaden en digitaal bewerken of printen. Daarom is het handig om de cursus op een laptop of pc te doen. Je gaat zelf aan de slag om het piekeren te stoppen. Dit moet je trainen. Het piekeren is aangeleerd en geleidelijk ontstaan. Piekeren loslaten doe je door te oefenen en je leert effectief te denken of te ontspannen. Want als je niet denkt, kun je heerlijk relaxen.

De anti pieker cursus is ontstaan naar aanleiding van het boek Nooit meer piekeren van Marleen Derks. Voor deze cursus heb je het boek niet nodig. Als je het fijn vindt om te lezen, bestel je het boek als handig naslagwerk. Naast de oefeningen lees je in het boek verhalen, theoretische uitleg en achtergronden waarmee je jouw gepieker beter kunt begrijpen.

Je bent niet ingeschreven voor deze cursus. Ga naar registreren of inloggen en klik op -Volg deze module-.

 

 

Scroll to Top