Onbegrepen gedrag bij dementie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis

In deze cursus vergroot je jouw theoretische kennis over onbegrepen gedrag bij dementie . De cursus is een voorbereiding op een praktijktraining. Er wordt ingegaan op de gevolgen van de schade aan het brein, door de dementie. In de praktijktraining oefen je met interventies bij mensen met dementie.  

Deze cursus kent vier toetsen. Na het afronden van de laatste toets kun je jouw bewijs van deelname op deze pagina vinden en afdrukken. De downloadknop –Certificaat downloaden– verschijnt rechts boven naast de tekst –Je hebt je certificaat behaald!-. Als de downloadknop niet zichtbaar is dan heb je waarschijnlijk niet alle paragrafen als afgerond gemarkeerd.

Je hoeft de cursus niet in één keer af te ronden. Het systeem onthoudt jouw voortgang. Als je de volgende keer weer inlogt, kun je verder gaan waar je gebleven was. Veel succes.

Deze e-learning is tot stand gekomen door de verhalen van Barbara Oppelaar op LinkedIn. Auteur van de boeken: ‘De dementie van Jet en Harry’ en ‘Bij mij dat zij dat nooit…’. Daarnaast is Barbara dagelijks actief met theatervoorstellingen, trainingen en workshops over dementie en onbegrepen gedrag voor Ervarea.

Je bent niet geregistreerd voor deze cursus. Registreer via de homepage of login om de cursus te volgen.

Scroll naar top