Videocursus Zelfverdediging

Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

In deze videocursus leer je aan de hand van video-materiaal wat je kunt doen tegen verschillende aanvallen. Je kunt al het materiaal op je gemak in een gestructureerde volgorde bekijken. Als je met een oefenpartner deze cursus bekijkt, leer je veel meer. Het samen oefenen van deze technieken is de beste manier om de vaardigheden aan te leren.

Deze cursus kent zeven toetsen. Je start met een klein beetje kennis van de wet. Zodat je weet wat is toegestaan als je jezelf wilt verdedigen. Het oefenen met een partner en het correct beantwoorden van de vragen leidt tot een succesvolle afsluiting van de cursus.

Na het afronden van de laatste toets kun je jouw bewijs van deelname op deze pagina vinden en afdrukken. Als de downloadknop niet zichtbaar is dan heb je waarschijnlijk niet alle paragrafen als afgerond gemarkeerd.

Je hoeft de cursus niet in één keer af te ronden. Het systeem onthoudt jouw voortgang. Als je de volgende keer weer inlogt, kun je verder gaan waar je gebleven was. Veel succes.

Je bent niet ingeschreven voor deze cursus. Ga naar registreren of inloggen en klik op -Volg deze module-.

 

Scroll to Top